Werkplaats

VPT is gelegen op het bedrijventerrein in Uden. In de ruim opgezette werkplaats beschikt VPT over alle originele Porsche-diagnose-apparatuur en een grote hoeveelheid Snap-on gereedschappen.

Paul Vlasblom was in 1999 de eerste niet-Porsche-dealer binnen Nederland die de Porsche PS2-tester aanschafte. Dit tot groot ongenoegen van de Nederlandse Porsche importorganisatie.Ook de rij werkplaatshandboeken kan menig Porsche-dealer een puntje aan zuigen! Vele Porsche-specialisten uit de regio hebben door de jaren heen gebruik gemaakt van zijn apparatuur en technische know-how.

Wij beschikken ook over de speciaal-gereedschappen, documentatie en ervaring om de Carrera GT te onderhouden; uniek in Nederland! Door de directe contacten en onderdelen-leveranties uit Duitsland bent u altijd verzekerd dat VPT werkt volgens de laatste stand van zaken, en met uitsluitend originele onderdelen. De nieuwe, nog ruimere werkplaats beschikt over zes hefbruggen,banden-montage -en balanceer apparatuur, showroom en een uitgebreid magazijn.

Zijn uitspraak 'goed gereedschap heb je nooit genoeg' en het feit dat Paul erachter staat is voor u de beste garantie dat alle werkzaamheden met de grootste zorg worden uitgevoerd.Naast het merk Porsche is VPT ook het adres voor onderhoud en reparatie aan uw andere exclusieve automobielen van oa;
-Ferrari
-Mercedes-Benz-AMG
-BMW-M , ALPINA of Wiesmann
-Audi-RS
Gecompliceerde techniek is een welkome uitdaging voor Paul! Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat er met u wordt meegedacht qua mogelijkheden en kosten bij reparatie en onderhoud van uw auto. Door de diepgaande ervaring oa met race-auto's worden er bij VPT niet alleen maar componenten vervangen bij reparatie,maar ook verbeteringen en upgrades doorgevoerd waar u langer plezier van zal hebben.

Bij ons geen dealer-werkplaats waar een groot aantal ongeinteresseerde 'grease-monkeys' beurtjes staat te draaien, maar een klein en hecht team wat met passie uw automobiel in topconditie houdt. Iedere auto wordt als een 'eigen auto' behandeld en wij benaderen u als klant zoals we zelf benaderd en gewaardeerd willen worden.

Een 'serviced by Vlasblom Uden'-plaquette onder de motorkap van een auto is een bewijs dat Paul en zijn team erachter staat! Indien u een kijkje wil komen nemen bent u altijd welkom na telefonische afspraak. Kijk voor het adres bij Contact.

werkplaats 1

Vlasblom Porsche Tuning - Koperslagerstraat 29 - Industrienummer 6735 - 5405 BS Uden - 0413 350 911